Termékek

Kávék

Az alapja, kézzel szüretelt, prémium minőségű arabica kávé, amihez a még intenzívebb ízhatás elérése érdekében egy kevés robusta kávét adagolnak. De mikét kerülhetett egy kávé nevébe a Lingzhi szó? Ez egy kínai szó, ami a Ganoderma gomba kínai neve. A Ganodermát magyarul Pecsétviazsgombaként ismerjük….

Étrend-kiegészítők

Az étrend-kiegészítők célja, hogy azokat a létfontosságú vitaminokat, nyomelemeket és ásványi anyagokat bejuttassuk a szervezetbe, amelyeket a táplálkozás útján nem vennénk magunkhoz. Azért fontos az étrend-kiegészítők fogyasztása, mert pozitív hatással lehet a szervezetre és megelőzhet egyes betegségeket…

Személyes higiéniás termékek

Az ember legnagyobb szerve a bőr. A bőrünk érintkezik közvetlenül a külvilággal, a bőrünk kapja a legnagyobb dózisban a környezetünkben megnövekedett ártalmas támadásokat. A bőrünk intelligens szerv, igyekszik útját állni a káros hatásoknak anyagoknak, de lehetővé teszi minden jótékony anyagnak, a bejutást….

Élelmiszerek, italok

A DXN élelmiszerei és italai 100 % -ban természetes nyersanyagokból készülnek szigorú ellenőrzések mellett, továbbá tartósítószert, mesterséges színezéket illetve mesterséges aromát nem tartalmaznak. Mindezt számos nemzetközi szabvány ISO 14001, ISO 9001 és TGA elismerések tanúsítják.….

Kozmetikumok

A DXN kozmetikai készítményei annyira természetesek, amennyire csak lehet. A megfelelően kifejlesztett technológiának köszönhetően az értékes hatóanyagok a bőr legalsó rétegéig is eljutnak, ennek hatására a kollagén azonnal elkezd újra termelődni, beindítva ezzel a bőr természetes regenerációját. A készítmények rendszeres használatával az eredmény rövid időn belül megtapasztalható. A bőr érezhetően és láthatóan kisimul, a mély ráncok elhalványodnak, ezzel együtt egy természetes liftinghatás érhető el. Valamennyi termék levédett technológiával készült prémium minőségű termékek, és kizárólagos forgalmazója a DXN.….