• 2019.02.26

Kik azok, akiktől tanulhattunk.-Mr Fatemi ghani/előrész

Fatemi Ghani
Akik segítik a munkánkat.
DXN sikerszeminárium 2013 június 1
Nagyon hálás vagyok, hogy módomban állt ezen a képzésen személyesen is ott lenni.


A DXN cég szokásos negyedéves sikerszemináriumát tartotta június 1-én a Lurdy házban. A telt házas, nagy sikerű rendezvény minden előadása tanulságos, informatív és lelkesítő volt.
Hol legyen a fókuszod az első évben?
Fatemi Ghani Double Crown Diamond Végzettségét tekintve aeronautikai mérnök, több ezer pilóta kiképzése után, jelenleg vállalkozókat képez. Double Crown Diamond, de Ő volt az első Crown Diamond az öböl országokban. Feleségével Kanadában laknak, de DXN üzletük miatt leginkább Dubaiban tartózkodik, ahonnan a világ minden pontjára utazik képzéseket tartani. Több mint 2000 szemináriumot, képzést tartott üzleti, wellness és személyiség fejlesztés témákban több mint 35 országban. Több mint 50,000 ember vett részt képzésein világszerte.
Fathemi Ghani előadásának a témája a saját sikerképlete volt, ahol 14 pontban szedte össze mikre érdemes odafigyelni a DXN hálózatépítés során, és mik azok a fókuszok és teendők amik előre viszik az üzletet.
Mr Ghani egy nagyszerű személyiség, akit nem az érdekel, hogy hány ezer dolláros fürdőkádja van, vagy milyen menő autója, hanem az üzletének fő motiválója, hogy minél több embernek segítsen valami plusz extra jövedelem megszerzésében.
Az ő fő munkaterülete az Arab Emirátusok, de nagyon sok munkát fektet az olyan szegény országokban élő üzletépítőkbe, mint Pakisztán vagy Szudán!
Ezeken a helyeken a havi plusz száz dollár is sokat számít a megélhetéshez életben maradáshoz! És ezekben a szegény országokban élő emberek, üzletépítők megveszik a DXN termékeit, és a kvalifikációhoz szükséges minimális 100 pontot, pedig sokuknak majdnem ennyi csak a jövedelme máshonnan.
Fathemi úr elmondta, hogy 4 évig visszaesett a jutaléka, és megállt a színt növekedése, mert Pakisztánba ment, hogy ott segítsen embereknek. De ennek gyümölcs egy gyémánt vezető, aki alatt már 8 gyémánt van, és már legalább 40 ember keres ott jóval átlag feletti jövedelmet a DXN által!
Tartalmas előadásából sokat tanultunk.

Tekintettel arra, hogy itt még nagyon az elején voltam és tanultam az online munkák lépéseit faladatait. A felső vezetőink, azzal segítettek és mai napig segítenek minket a blog bejegyzésekkel. Itt köszönöm meg Nagy Gábor felső vezetőnknek, hogy használhattam ezt a blog bejegyzés részletét.

Részlet Nagy Gábor felső vonalam blogjából