• 2020.01.08

Az élet helyzet nevelő hatása. Kérj! És megadatik! Mikor négy évvel..

Kérj! És megadatik! Az élet helyzet nevelő hatása.

Mikor négy évvel ezelőtt egyedül maradtam igen komoly próbatétel elé állított az élet engem és a gyermekeimet az első néhány napban. Egyszerre zúdította rám a kétségbe esést, haragot, dühöt. Azt a legdurvább érzést minek is élek, ennek így semmi, de semmi értelme. Voltak olyan pillanataim sokszor mikor a szeretetet sem éreztem. Nem tudtam magamat gyűlölöm vagy másokat. Mindent és mindenkit hibáztattam.

De a rám hagyott feladatok szorítottak egyre erősebben és szorosabban tartottak, már úgy éreztem megfojtanak. Egy hang a fejemben egyre hangosabban zakatolta ezt nem tudod, ebből nincs kiút.

A gyerekeimtől is igen komoly, durva bírálótokat, ítélkezéseket kaptam, pálcát törtek felettem. Ezt elégé elítélendő módon olvasták a fejemre. Fájdalmas, igazságtalan vádaskodások értek. Ez annyira eldurvult az első pár hétben, hogy úgy látszott a gyermekeimet is elveszítem, elfordulnak teljesen tőlem.

Folyamatosan ez ment a fejemben ezt nem tudod, ebből nem jössz ki, a gyerekeidet is elveszíted, mindent elvesztesz, földön futóvá válsz, utcára kerülsz. Forogtam pörögtem magam körül. Nem tudtam mit is keresek, mit kellene tennem egy hatalmas labirintusban éreztem magam. A legmélyebb mélyponton voltam mikor meg hallottam a lelkem és a szívem hangját.

A szívem azt szajkózta találd meg a szeretetet. A lelkem azt, hogy a szeretet ereje erőt ad, az energiája megvilágítja az utadat.

A lelkem egyre hangosabban szajkózta kérj! Kérj! Kérj végre! Kérj és megadatik! Higgy, nekem kérj és megadatik! Bízz bennem és minden rendbe jön! Csak határozottan, egyértelműen kérned kell.

Ott akkor abban a pillanatban elfogadtam a lelkem, szívem javaslatait, tanácsait. Ekkor egy ismeretlen erő elkezdte ki cserélni a negatív gondolataimat pozitívra.

A sok-sok buta, negatív gondolat helyére ez a gondolat került be:” Meg tudod oldani a feladatokat, szépen sorba! Képes vagy rá! Példát mutatva gyermekeidnek és így ők is vissza találnak hozzád! Figyel oda és  merj kérni! Higgy benne és tudd, hogy megadatik.

Megfogadtam és minden egyes feladat előtt kértem a segítséget, és el is fogadtam.

Ettől a perctől kezdve már a gyermekeim sem voltak ellenségesek velem. Lehetőségeikhez képest már Ők is igyekeztek segíteni, támogatni és 2016. július 17- re minden feladat meg lett oldva.

Innentől kezdve napról napra közeledtek.
Az idén karkarácsonykor beteljesedett minden, amit akkor a lelkem szívem megígért.
Kértem és megadatott!
Azt kértem, hogy a három gyermekemmel együtt tudjak ünnepelni karácsonykor.

Tekintettel arra, hogy már mind kiszállt a családi fészekből és mindegyik más beosztásban dolgozik így nehéz összehozni őket most már.
De megoldották előre hozott karácsonyt tartottunk 2019.12.21.-én.
Családdal unokákkal itt voltak.

A legértékesebb ajándékot kaptam meg.
Hálával köszönöm meg az Életnek, a Sorsnak, a szívemnek, lelkemnek.